Kveite med grillede grønnsaker

Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. I denne oppskriften griller du også tilbehøret, som er fargerike og smaksrike grønnsaker.

Ingredienser

  • 600 g kveiteskiver
  • 0.5 l vann
  • 0.5 dl salt
  • 1 stk paprika, rød
  • 1 stk squash, grønn
  • 1 stk aubergine
  • 12 stk asparges
  • olivenolje
  • salt og pepper

Server med

  • brød

 

Framgangsmåte

  • Rør sammen vann og salt og hell det over kveiteskivene. La det trekke i ca. 10 minutter.
  • Ta opp kveiteskivene og tørk dem lett med tørkepapir.
  • Pensle dem med olivenolje og grill i ca. 2-3 minutter på hver side.
  • Skjær paprika i brede strimler, og squash og aubergine i skiver. La asparges være hele.
  • Pensle grønnsakene med olivenolje og stek dem på grillen ved siden av kveiteskivene.
  • Dryss på litt salt og pepper.

 

Server kveite med grillede grønnsaker og brød ved siden av.

Kilde: 3iuka.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *