Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. I denne oppskriften griller du også tilbehøret, som er fargerike og smaksrike grønnsaker.
Ingredienser
- 600 g kveiteskiver
- 0.5 l vann
- 0.5 dl salt
- 1 stk paprika, rød
- 1 stk squash, grønn
- 1 stk aubergine
- 12 stk asparges
- olivenolje
- salt og pepper
Server med
- brød
Framgangsmåte
- Rør sammen vann og salt og hell det over kveiteskivene. La det trekke i ca. 10 minutter.
- Ta opp kveiteskivene og tørk dem lett med tørkepapir.
- Pensle dem med olivenolje og grill i ca. 2-3 minutter på hver side.
- Skjær paprika i brede strimler, og squash og aubergine i skiver. La asparges være hele.
- Pensle grønnsakene med olivenolje og stek dem på grillen ved siden av kveiteskivene.
- Dryss på litt salt og pepper.
Server kveite med grillede grønnsaker og brød ved siden av.
Kilde: 3iuka.no

